Westworld – Lumea Robotilor (1973)

Westworld – Lumea Robotilor (1973)

Un parc de atractii populat cu roboti le permite vizitatorilor sa se scufunde in universul mai multor epoci trecute. Vestul Salbatic, un univers in care robotii in variante feminine si masculine sunt programati astfel incat sa ii serveasca pe turisti. Idile, violente, aici tot ceea ce visezi se poate indeplini. Lansati in vestul salbatic, doi oameni de afaceri au parte de cosmarul vietii in momentul in care unul din roboti scapa de sub control si incepe sa ii urmareasca. Odata scapati de sub control, nimic nu ii mai poate opri pe acesti roboti.

Categorie Actiune, Filme Online, Filme Vechi, SF, Thriller

Tag-uri filme actiune, Filme SF, Filme Thriller, Filme Vechi, lumea robotilor film online subtitrat, Westworld 1973, Westworld 1973 film online subtitrat, Westworld 1973 online subtitrat


Acum urmăresti filmul Westworld – Lumea Robotilor (1973) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE Westworld – Lumea Robotilor (1973) - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.