The Island of Dr. Moreau (1996)

The Island of Dr. Moreau (1996)

Edward Douglas este trimis de ONU sa negocieze un tratat de pace intr-un colt pierdut din Asia. Calatoria sa se incheie brusc pe o insula pierduta in urma prabusirii avionului. Douglas este singurul supravietuitor al acestui dezastru. La scurt timp il intalneste pe proprietarul terenului pe care a esuat. Doctorul Moreau este un personaj curios, inconjurat de oameni-leopard, pe cap cu o casca metalica in care fiica sa adoptiva varsa cuburi de gheata pentru a-l racori. Doctorul are un proiect diabolic, acela de a transforma animalele in oameni.

Categorie Filme Online, Filme Vechi, Horror, SF, Thriller

Tag-uri filme horror, Filme SF, Filme Thriller, Filme Vechi, The Island of Dr Moreau 1996, The Island of Dr Moreau 1996 film online, The Island of Dr Moreau 1996 online subtitrat

Acum urmăresti filmul The Island of Dr. Moreau (1996) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE The Island of Dr. Moreau (1996) - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.