Noul film al lui Ben Affleck, The Accountant, este primul în box office-ul american
Dintre filmele lui Ben Affleck – un nume devenit o garanţie a succesului la Hollywood – doar Batman v Superman: Dawn of Justice a intrat în clasamentul lansărilor cele mai de succes din Statele Unite, cu o sumă fabuloasă – 166 de milioane de dolari în week-end-ul debutului. Affleck trece însă acum limita medie a încasărilor sale obişnuite (în jur de 20 de milioane de dolari) şi impresionează box office-ul american cu The Accountant, ultimul său film, ce a strâns din vânzarea biletelor în SUA 24 de milioane de dolari.

Kevin Hart, care şi-a transformat majoritatea spectacolelor de comedie în producţii cinematografice, a intrat pe locul doi în top cu 11,98 milioane de dolari pentru Kevin Hart: What Now?. Pe trei coboară The Girl on the Train (11,97 milioane). Filmul cu Emily Blunt în rol central a strâns aproape 80 de milioane de dolari internaţional, la un buget de producţie de 45 de milioane.

VEZI GRATIS ONLINE Noul film al lui Ben Affleck, The Accountant, este primul în box office-ul american - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.