Race – Cursa 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Race - Cursa 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Race – Cursa 2016, film online HD subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi prea detaliată. Filmul spune povestea lui Jesse Owens (Stephan James), un atlet de culoare care a făcut istorie pentru Statele Unite ale Americii care la început nu i-au oferit recunoştinţa pe care ar fi meritat-o. Înainte de-a participa la Jocurile Olimpice din anul 1936 care s-au desfăşurat în Germania Nazistă şi erau prezentate de Adolf Hitler drept o superioritate a rasei Ariene faţă de toate celelalte, Jesse Owens a fost nevoit să treacă printr-o serie de greutăţi cauzate de propria ţară.

Jesse Owens a trecut peste piedicile puse de oficialii americani rasişti şi şi-a câştigat locul printre membrii echipei olimpice a Americii şi a mers la Berlin pentru a face istorie şi a da peste nas lui Hitler chiar la el acasă, învingându-i lejer reprezentanţii şi întocându-se acasă cu patru medalii de aur la atletism. În ciuda acestor performanţe, Preşedintele american Franklin Delano Roosevelt nu a dorit nici măcar să-l felicite sau să-l întâlnească personal.

Mai mult decât atât, lui Owens nu i s-a permis nici să intre pe uşa din faţă a Waldorf-Astoria pentru a participa la dineul care era organizat chiar în cinstea lui şi, mai ales, a performanţelor pe care le-a obţinut la Olimpiadă. În ciuda tuturor acestor obstacole şi ameninţări de boicot, Owens a reuşit să formeze o prietenie surprinzătoare cu un antrenor alb pe nume Larry Snyder (Jason Sudekis), care l-a ajutat să înfrunte toate prejudecăţile şi să lupte pentru a obţine ceea ce îşi doreşte indiferent de ce îi iese în cale.

Urmăreşte online filmul Race – Cursa 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3


Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!< id="SC_TBlock_174180" class="SC_TBlock">loading…

VEZI GRATIS ONLINE Race – Cursa 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.