Wings of Desire (film 1987) – Cerul Deasupra Berlinului online subtitrat

FacebookTwitterGoogle+Share

wings-of-desire-film-1987-cerul-deasupra-berlinului-online-subtitratWings of Desire – Cerul Deasupra Berlinulu 1987 este un film ONLINE romantic – drama cu subtitrare in romana. Un înger care supraveghează activitatea oamenilor se îndrăgostește de un muritor. Acum dorința cea mai mare a îngerului este să devină muritor pentru a putea fi cu persoana iubită.

Somptuoasa fantezie a lui Wim Wenders, pe un scenariu scris impreuna cu Peter Handke, este o poveste despre impartirea Berlinului, despre efectele Holocaustului si despre frumusetea ireductibila a vietii, si un mod de a exprima alegerea indrazneata intre doua lumi — cea a oamenilor si cea a nevazutilor lor ingeri protectori — prin intermediul personajului Damiel (Bruno Ganz), un inger care se indragosteste de o muritoare. Un film de atmosfera, elegiac si calm. “Cerul deasupra Berlinului” a fost elogiat de critici si a obtinut numeroase premii, intre care premiul pentru regie la Festivaltd de la Cannes.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

< style="padding-bottom:56%;padding-top:20px;height:0">

The post Wings of Desire (film 1987) – Cerul Deasupra Berlinului online subtitrat appeared first on www.filmetraduseonline.ro.

VEZI GRATIS ONLINE Wings of Desire (film 1987) – Cerul Deasupra Berlinului online subtitrat - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.