Trade of Innocents (film 2012) online subtitrat

FacebookTwitterGoogle+Share

trade-of-innocents-film-2012-online-subtitratTrade of Innocents 2012 este un film ONLINE drama – thriller cu subtitrare in romana. Un cuplu de părinți, Alex (Dermot Mulroney) și Claire Becker (Mira Sorvino) cunoaște disperarea și suferința, după ce fiica le e ucisă fiindca se implicase într-o campanie împotriva traficului de ființe umane. Ea încerca să salveze niște fetițe prinse în organizațiile unor proxeneți care le vindeau pe sume mari de bani unor perverși bogați.
Cei doi se implică ei înșiși în stoparea traficului cu fetițe din Asia de Sud-Est. Alex, investigator sub acoperire al rețelelor de traficanți, pretinde că e un client al bordelului în care fetițele sunt obligate să se prostitueze. Claire, soția lui, lucrează ca voluntar la un centru de îngrijire și consiliere pentru fetele salvate de traficul cu ființe umane.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

< style="padding-bottom:56%;padding-top:20px;height:0">

The post Trade of Innocents (film 2012) online subtitrat appeared first on www.filmetraduseonline.ro.

VEZI GRATIS ONLINE Trade of Innocents (film 2012) online subtitrat - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.