Once Upon A Time (Film 2016) Sezonul 6 Episodul 4 Online Subtitrat

FacebookTwitterGoogle+Share

once-upon-a-time-film-2016-sezonul-6-episodulOnce Upon a Time sezonul 6 episodul 4 -Strange Case este un film serial ONLINE cu subtitrare in romana. A fost odata ca niciodată – Regina malefică, pe nume Regina, trimite toate personajele de poveste într-un orășel de pe malul mării, Storybrooke Maine, cu ajutorul unui blestem făcut de Rumplestiltskin, care îi face să uite cine sunt ei cu adevărat. Locuitorii orașului au trăit timp de 28 de ani izolați de restul lumii fără să realizeze faptul că ei nu îmbătrânesc. Singura speranța a locuitorilor este o tânără delicventă pe nume Emma Swan, fiica Albei ca Zăpada și a lui Făt-Frumos. Emma a fost trimisă în lumea reală când era bebeluș, înainte ca Regina să arunce blestemul asupra tărâmului poveștilor. Ea este singura care poate să rupă blestemul alături de fiul ei Henry, cu care s-a reîntâlnit (după ce l-a dat spre adopție când încă era bebeluș), și cu ajutorul cărții lui de povești care dezvăluie tot mai multe secrete pe măsură ce se apropie de ruperea blestemului. Henry este adoptat de către Regina care deține funcția de primar al Storybrooke-ului, fapt care le așează pe cele doua femei în centrul unui conflict.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

< style="padding-bottom:56%;padding-top:20px;height:0">

The post Once Upon A Time (Film 2016) Sezonul 6 Episodul 4 Online Subtitrat appeared first on www.filmetraduseonline.ro.

VEZI GRATIS ONLINE Once Upon A Time (Film 2016) Sezonul 6 Episodul 4 Online Subtitrat - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.