Hachikô Monogatari (film 1987) – Hachikô Monogatari online subtitrat

FacebookTwitterGoogle+Share

hachiko-monogatari-film-1987-online-subtitratHachikô Monogatari 1987 este un film ONLINE drama cu subtitrare in romana. Filmul este o adevărată poveste dramatica reala tragică petrecuta în Japonia în secolului al XX-lea, filmul “Hachiko monogatari” urmăreşte relaţia specială creată dintre profesorul de colegiu Ueno şi un câine Akita pe care il primeste de la un fost elev şi îl aduce în casa lui. Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpânul la gară şi îl aşteaptă în fiecare seară pe peron să se întoarcă de la locul de muncă. Într-o zi nefastă însa profesorul suferă un accident cerebral şi decedează, neîntorcându-se niciodată acasă cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la staţia de cale ferată pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire şi compasiune.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

The post Hachikô Monogatari (film 1987) – Hachikô Monogatari online subtitrat appeared first on www.filmetraduseonline.ro.

VEZI GRATIS ONLINE Hachikô Monogatari (film 1987) – Hachikô Monogatari online subtitrat - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.