Blade 1998

Blade 1998 Film Online Subtitrat

Actiunea filmului este sustinuta de efecte speciale si de acrobatiile spectaculoase ale lui Wesley Snipes
Wesley Snipes este memorabil în rolul super-eroului Blade, cel mai faimos vânător de vampiri al timpurilor moderne.
Legenda sa este înfricoşătoare.
Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost muşcată mortal de un vampir, devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale nopţii.
Acesta creşte şi va deveni cel mai de temut duşman al urmaşilor lui Dracula pe care îi hăituieşte şi în gaură de şarpe, în cavou de castel şi în toaletă de club de noapte.
În anul 1963, o femeie însărcinată este dusă în grabă la spital pentru a i se face o cezariană ca să-i salveze bebeluşul.
Din păcate, femeia moare în timpul operaţiei, dar copilul supravieţuieşte.
Trei decenii mai târziu, o femeie seducătoare (Traci Lords) conduce un tânăr la un bar.
La început este distractiv, dar după aceea observă că mulţi oameni se uită fix la el.
Băiatul se întâlneşte acolo cu proprietarul clubului, Deacon Frost (Stephen Dorff), şi se dovedeşte a fi un club al vampirilor.
După 30 de ani, când află adevărul despre moartea mamei sale, furia sa devine incontrolabilă.
Dacă, de obicei, vampirii sunt personaje monstruoase, care-şi fac veacul în cimitire sau catacombe, în Blade acţiunea se desfăşoară într-o mare metropola, vampirii fiind inizi infiltraţi în toate nivelurile societăţii.
În paralel, sunt organizaţi într-o societate aproape aristocratică, în care statutul politic şi social sunt stabilite pe principii de castă.
Vezi acum Blade 1998 online subtitrat romana bluray film horor care a primit 4 premii si a fost de inca 7 ori nominalizat.

Post-ul Blade 1998 apare prima dată în Online Subtitrat Integral cu Subtitrare Romana DVDRip.

VEZI GRATIS ONLINE Blade 1998 - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.