A Countess from Hong Kong (film 1967) – Contesa din Hong Kong online subtitrat

FacebookTwitterGoogle+Share

a-countess-from-hong-kong-film-1967-contesa-din-hong-kong-online-subtitratA Countess from Hong Kong – Contesa din Hong Kong 1967 este un film ONLINE vechi – comedie cu subtitrare in romana. Contesa din Hong Kong este ultimul film al lui Charlie Chaplin fiind o încântătoare comedie romantică, plină de acele nuanțe inteligente care au făcut acest nume celebru. Filmul – pentru care Chaplin semnează scenariul, regia și muzica – o prezintă pe Natașa (Sophia Loren), o contesă rusoaică emigrantă, obligată să se prostitueze în Hong Kong. Ea apare în camera unui american bogat, Ogden (Marlon Brando), pentru a-l șantaja și a încerca să se întoarcă în State. Cum Ogden are și el planurile lui, dar nu poate rezista farmecului Natașei, urmează una dintre cele mai nostime povești de război realizate vreodată.

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

< style="padding-bottom:56%;padding-top:20px;height:0">

The post A Countess from Hong Kong (film 1967) – Contesa din Hong Kong online subtitrat appeared first on www.filmetraduseonline.ro.

VEZI GRATIS ONLINE A Countess from Hong Kong (film 1967) – Contesa din Hong Kong online subtitrat - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.