Footloose: Dans Interzis (2011)

Footloose: Dans Interzis (2011)

Ren, un adolescent rebel, paraseste impreuna cu mama sa Ethel Chicago natal si se muta in oraselul religios Bomont. Pasionat de rock si de dans, Ren sfideaza conceptiile morale ale comunitatii in care tocmai s-a mutat si ale pastorului sau. Datorita faptului ca in urma cu trei ani in comunitate au avut loc o serie de decese misterioase, autoritatile au impus un set de reguli stricte. Insa Ren nu este dispus sa le respecte. Ren se indragosteste de Ariel, fiica pastorului, starnid furia acestuia din urma.

Categorie 2011, Comedie, Drama, Filme Online, Muzical

Tag-uri filme 2011, filme comedie, filme drama, filme muzica, Footloose 2011, Footloose 2011 film online subtitrat, Footloose 2011 online subtitrat


Acum urmăresti filmul Footloose: Dans Interzis (2011) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE Footloose: Dans Interzis (2011) - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.