Guldkysten – Gold Coast 2015, online subtitrat HD 720p

Frederik Wulff, un tânăr ambiţios, este trimis de rege pentru a înfiinţa o plantaţie de cafea într-o colonie. Ajuns la destinaţie, Wulff constată că mai există trei angajaţi danezi în fort, un guvernator bolnav, deputatul său şi un negustor fără scrupule. În apropiere, locuieşte un cuplu de misionari care sunt determinaţi să îi convertească la creştinsim pe localnici. Wulff începe să lucreze la plantaţie însă din cauza atacurilor repetate ale membrilor tribului Ashanti este nevoit să îi ceară ajutorul unui localnic pe nume Henrich Richter. Când descoperă că încă se mai practică exportul sclavilor chiar dacă a fost interzis de statul danez în 1792, Wulff se trezeşte luptând împotriva unor interese puternice.

 

Vezi filmul online Guldkysten – Gold Coast 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3

The post Guldkysten – Gold Coast 2015, online subtitrat HD 720p appeared first on Filme Online HD Subtitrate in Romana 2016.

VEZI GRATIS ONLINE Guldkysten – Gold Coast 2015, online subtitrat HD 720p - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.