God’s Not Dead 2 (2016)

God’s Not Dead 2 (2016)

Grace Wesley este profesoara de istorie la un liceu din Hope Springs. Intr-o zi, in timpul unei ore, una din elevele sale, Brooke, pune o intrebare, dornica de a face o comparatie intre Iisus si munca lui Ghandi si a dr. King. Drept raspuns, Grace citeaza mai multe pasaje din Biblie. Raspunsurile date in timpul orei de istorie au ajuns si la urechile directorului liceului. La scurt timp, Grace se trezeste data in judecata si amenintata ca isi va pierde slujba din cauza convingerilor sale. Insa Grace nu se da batuta cu una cu doua.

Categorie 2016, Drama, Filme HD, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri filme 2016, filme drama, Gods Not Dead 2 2016, Gods Not Dead 2 2016 film online subtitrat, Gods Not Dead 2 2016 online subtitrat


Acum urmăresti filmul God’s Not Dead 2 (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE God’s Not Dead 2 (2016) - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.