Shanghai (2010)

Shanghai (2010)

In 1941, inainte ca SUA sa intre in cel de-al Doilea Razboi Mondial, un agent american isi face aparitia in Shanghai si afla ca prietenul sau Conner, cel pe care vroia sa il viziteze, a fost ucis. Decide sa ramana in Shanghai o perioada pentru a afla cine l-a ucis si de ce. Dupa ce Anthony il salveaza in timpul unui atac intr-un club de noapte, cei doi se imprietenesc. Agentul realizeaza ca Anna, sotia lui Anthony este cea care a organizat atacul. La scurt timp afla ca prietenul sau Conner a avut o idila cu tanara Sumiko. Banuind ca Sumiko este cea care l-a tradat pe Conner, porneste in cautarea sa.

Categorie 2010, Filme Noi, Filme Online, Mister, Romantic

Tag-uri filme 2010, Filme Mister, Filme romantice, Shanghai 2010, Shanghai 2010 film online subtitrat, Shanghai 2010 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Shanghai (2010) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE Shanghai (2010) - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.