Janis: Little Girl Blue 2015, online subtitrat HD 720p

S-a spus despre ea că este noua Aretha Franklin. Însă, Janis Joplin a fost, înainte de toate, ea însăşi: o artistă energică cu o voce extraordinară. În liceu, Janis şi-a dorit să atragă atenţia băieţilor. Se alătură unui cor însă este dată afară la scurt timp pe motiv că este mult prea rebelă. Decide să părăsească Texasul natal şi se îndreaptă spre San Francisco, oraş în care talentul şi ideile sale se pot exprima liber. Aici, Janis întâlneşte primul grup cu ajutorul căruia cunoaşte succesul. Festivalul pop din Monterey este un eveniment important din cariera sa, îi permite să acceadă la celebritate. O glorie care fragilizează o femeie ambiţioasă dar vulnerabilă.

 

Vezi filmul online Janis: Little Girl Blue 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3

The post Janis: Little Girl Blue 2015, online subtitrat HD 720p appeared first on Filme Online HD Subtitrate in Romana 2016.

VEZI GRATIS ONLINE Janis: Little Girl Blue 2015, online subtitrat HD 720p - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.