3 Days to Kill – Condamnat să ucidă 2014 – Filme online

1 week An 3 Days to Kill – Condamnat să ucidă 2014 – Filme online

Gen: Actiune, Crima, Drama, Filme Online

Scenariu: Adi Hasak, Luc Besson

IMDB Rating: 6,3

Regizor(i): McG

Actori: Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen

Etichete: filme 2014, Filme Actiune, filme crima, Hailee Steinfeld, McG

< id="MarketGidScriptRootC40242"style="min-height:230px;"> < id="M129412ScriptRootC80093">

3 Days to Kill – Condamnat să ucidă 2014 – Filme online este un film de actiune,crima si drama 2013 ,regizat de McG.În acest film „Condamnat să ucidă” Kevin Costner este un spion internațional periculos, care este determinat să renunțe la viața lui pe una cu mize mari, de a construi în cele din urmă o relație mai apropiată cu soția si fiica sa înstrăinata , la care el a ținut în prealabil sa o țina departe de pericol. Dar, în primul rând, el trebuie să completeze o ultima misiune, chiar dacă aceasta inseamna sa jongleze intre doua cele mai dificile misiuni de pana acum: sa vâneze cel mai nemilos terorist din lume și sa o caute pe fiica sa adolescentă, pentru prima dată în zece ani,in timp ce mama ei este plecata din oras…. 3 Days to Kill – Condamnat să ucidă 2014 – Filme online .

< class="wprc-container yellow-colorscheme"> < class="wprc-content">< class="wprc-message">< class="wprc-form">< class="left-section">  • < class="right-section">


  • VEZI GRATIS ONLINE 3 Days to Kill – Condamnat să ucidă 2014 – Filme online - Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.